Menu Sluiten

Deelnemen

Inschrijven

Mocht je een keer vrijblijvend mee willen doen met een training, meld je dan aan via het aanvraagformulier proefles. Ben je na een paar keer meetrainen enthousiast dan kun je je direct inschrijven via het inschrijfformulier.

Tot het einde van de zomervakantie trainen wij buiten. Ook daar kun je voor aanmelden, dit doe je op onze deelname pagina.

Bijdrage

Voor deelname aan volleybalclub Topspin vragen wij een bijdrage. Deze bijdrage is voor een heel seizoen en verschilt per leeftijdsgroep:

CMV (tot 12 jaar)

Bijdrage: € 130,=. Hierbij is een eigen bal inbegrepen en zorgen wij voor wedstrijdshirts bij toernooien en/of wedstrijden.

Bijdrage: € 160,=. Gelijk aan bovenstaand met extra training op de woensdag bij Prima Donna Kaas in Huizen.

Jeugd (13-18 jaar)

Bijdrage: € 180,=. Ook hier is een eigen bal inbegrepen en bij doorstroom vanuit de CMV zorgen wij voor het eerste wedstrijdshirt.

In alle gevallen rekenen wij 30,= administratiekosten.

Afmelden

Het kan natuurlijk voorkomen dat je besluit te stoppen met volleyballen. Afmelden kan voor 1 mei indien je in het nieuwe seizoen niet meer wilt volleyballen. Mocht er zich een situatie voordoen waarbij tussentijdse opzegging nodig is, neem dan contact op met het bestuur.

Afmelden kan alleen via een email aan de ledenadministratie. Je ontvangt hierop binnen twee weken een antwoord. Let op dat uitschrijving pas plaats kan vinden als aan alle betalingsverplichtingen is voldaan.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar die om financiële redenen niet kunnen sporten of geen lessen kunnen volgen bij bijvoorbeeld een theaterclub, dansschool of muziekschool. Ga voor meer informatie naar de ouderpagina van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.